Tømrerkollega søges til et super håndværkerteam

Profilbillede
dato

Er du tømrer (gerne spjældmand) og på udkig efter dit næste job?

Så kan vi lige nu tilbyde en superdejlig stilling på solskinsøen med varierende opgaver, fleksible arbejdsforhold og de sødeste kollegaer.  

Vi har rygende travlt. Og derfor kan vi rigtig godt tænke os at finde en eller to dygtige tømrerkollegaer til vores hold. 

Vi søger efter dig der er kvalitetsbevist og detalje orienteret, og som sætter en ære i at udføre et flot stykke håndværk.
Du er mødestabil og har evner til at arbejde selvstændigt, hvor du planlægger udførslen af dine opgaver på en god og effektiv måde.

Udover ordnede arbejdsforhold, egen firmabil (eller delebil) og Bornholms bedste håndværkerløn får alle medarbejdere i Byg-Grønt en række ekstra gode forhold så som fleksibel arbejdstid, frit abonnement i fitness, sociale arrangement for at styrke fælleskabet mm.

I Byg-Grønt lægger vi stor ære i at kunne profilere os som Bornholms grønneste og mest moderne byggefirma med et godt fælleskab og højt til loftet.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, vil vi meget gerne høre fra dig!

Og hvis det er du står og overvejer at flytte med familien til solskinsøen, skal du ikke tøve med at ringe. Vi hjælper jer gerne med kontakter og netværk, så I kan falde godt til.  

 Tlf. 60809792 • Mail: kontor@byg-groent.dk • Web: www.byg-groent.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Bornholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

BYG-GRØNT ApS, Snellemark, 3700 Rønne

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6031613

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet