Speciallæge eller overlæge i lungemedicin søges til Medicinsk afdeling på Bornholms Hospital

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Bornholms Hospitals afdeling for medicinske sygdomme søger en special- eller overlæge med speciale i lungemedicin pr. 1. april 2023. Anden startdato kan aftales. Stillingen er på 37 timer pr. uge inkl. vagt.

Dine arbejdsopgaver vil være at have bagvagt (ca. 4 pr. måned), stuegangsfunktion på vores medicinske sengeafsnit og ambulant funktion i vores lungeambulatorie.

Som speciallæge ser du ambulante og indlagte patienter i eget speciale på hovedfunktionsniveau. Ved stuegang vil du se både lungemedicinske patienter og andre intern medicinske patienter, ofte patienter med multisygdom.

Som bagvagt er din vigtigste opgave at se de akutte medicinske patienter samt at supervisere forvagten. Din dag vil typisk bestå af at se patienter i akutmodtagelsen og på intensiv, støtte og supervision af forvagten og aftenstuegang. Derefter har du tilkaldevagt fra hjemmet med 30 min. fremmøde. Du ser det meste inden for de intern medicinske specialer inkl. neurologi og pædiatri, og du ser patienter i alle aldre. Bornholm har ikke en psykiatrisk skadestue, så det patientsegment kan du også møde i de akutte situationer.

Du får en hverdag med gode, engagerede og kompetente lægekollegaer. Vi er en lille medicinsk afdeling, der rummer de fleste af de intern medicinske specialer, så vores to daglige konferencer er altid tværfaglige. Derudover vil du få tæt samarbejde med dygtige og selvstændige sygeplejersker og andre faggrupper, både i lungeambulatoriet, vores sengeafsnit og i akutområdet. Du vil også blive en del af vores vejlederteam, som har ansvar for vejledning af vores yngre læger.

Vi tilbyder en grundig oplæring i rollen som bagvagt på et lille akuthospital. Både i form af følgevagt og et ophold i en børneakutmodtagelse. Du får kursus i avanceret hjertestop og kritisk sygt barn.

Hos os har du gode muligheder for at sætte dit præg på afdelingen, ikke mindst inden for eget speciale.

Bornholms Hospital og Bispebjerg Hospital har indgået en partnerskabsaftale, og derfor kan der som del af stillingen tilbydes kompetenceudviklingsdage på Bispebjerg Hospital.

Vi kan tilbyde en billig lejebolig tæt på hospitalet i op til 6 måneder. Som ansat kan du melde dig ind i vores personaleforening, som har mange sociale arrangementer, tilbud om forskellige former for træning (fra spinning til yoga) og der er mulighed for at benytte hospitalets træningslokale. Ud over det kan fritiden bruges på at nyde vores skønne bornholmske natur. Fx er stranden kun få hundrede meter fra hospitalet.

Om os
Bornholms Hospital hører under Region Hovedstaden og er øens eneste hospital.

Afdeling for Medicinske Sygdomme modtager et bredt og usorteret patientklientel inden for det intern medicinske område og rummer mange specialer – blandt andet kardiologi, lungemedicin, endokrinologi, neurologi, geriatri, palliation, nefrologi med dialysefunktion og onkologi.

Afdeling for Medicinske Sygdomme fungerer som en samlet enhed og er normeret til 43 senge og 5 børnepladser, heraf et palliativt afsnit med 5 senge. Afdeling for Medicinske Sygdomme har ca. 4.000 indlæggelser og 30.000 ambulante besøg årligt.

Hospitalet har tilknyttet specialkonsulenter inden for en række specialer, og deltager herved også i specialiserede behandlingsforløb. På det palliative område samarbejdes med Diakonissestiftelsen.

Vi har ca. 6 KBU-forløb pr. halve år, 1-2 læger i introstilling og 1 HU-læge i almen medicin.

Afdelingen indgår i forskellige forskningsprojekter, ligesom vi driver projekt Digital Ø, hvor vi bl.a. har etableret et teleambulatorie og arbejder på at udvide brugen af videokonsultationer.

Løn og ansættelsesforhold
Det er en forudsætning for ansættelsen, at du vurderes som fagligt kompetent til stillingen. Er du overlæge, skal du godkendes i henhold til Region Hovedstadens vejledning for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestilling.

Der indhentes børneattest og evt. ansættelse sker med forbehold for oplysningerne i denne attest.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Foreningen af Speciallæger og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse skal, ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer* i dansk på anden vis.

Ansøgningsprocedure
Ansøgningen skal udformes, så det er muligt at vurdere erfaring og uddannelse inden for de 7 lægeroller, faglig medicinsk ekspertise, kommunikation, samarbejde, ledelse og administration, sundhedsfremme, akademiker og professionalisme.

Ansøgningsfrist er søndag den 17. december 2023. Ansættelsessamtaler afholdes hurtigst muligt efter, enten på Bornholms Hospital eller virtuelt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved kontakt til cheflæge Diana Utech Kaiser på tlf. 38 67 19 26 mail: diana.utech.kaiser.01@regionh.dkBornholm er en naturskøn ø med et rigt kulturliv, en fantastisk historie og en mangfoldighed af kunsthåndværkere som sammen med den vidunderlige natur og de gode badestrande gør den til attraktivt feriemål. I turistsæsonen øges befolkningsantallet således fra 40.000 indbyggere til det tredobbelte. Bornholm byder på gode muligheder for et aktivt fritidsliv som f.eks. sejlads, fiskeri, golf og vandreture.

Se nærmere om Bornholms Hospital på www.bornholmshospital.dk og se flere oplysninger om Bornholm på www.brk.dk og www.bornholm.info*Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Bornholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Bornholms Hospital, Ullasvej , 3700 Rønne

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949281

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet