Social og sundhedsassistent til Snorrebakken CD

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kære Social-og sundhedsassistent

 

Vi er 30 beboere, 38 kommende kollegaer og en leder, der søger dig.

 

Vi har en ledig stilling på 37 timer, eller efter ønske, med mulighed for at arbejde hver fjerde weekend, i skiftende vagter. Weekenden er ulige uge.

Vi er en arbejdsplads, hvor vi arbejder med triagering, fagligt begrundet arbejdsfordeling, PDSA, driverdiagram og mange andre spændende ting.

Beboerne er i alderen fra 60-104. Det er deres hjem vi er på besøg i, og de er alle meget imødekommende og glade for besøg. De er med til, at ingen dage er ens og der er mange smil og latter. Der spilles meget musik, og serveres de skønneste retter, da vi har et stort fokus på det gode måltid, samvær og aktiviteter.  

Dine nye kollegaer, er fagligt kompetente, samarbejdende, omsorgsfulde, opmærksomme, udviklende, glade og helt igennem et fantastisk team. Der er et høj tempo, og mange skift mellem opgaver, som de hjælper hinanden med at navigere i.

For lederen, er det vigtigt, at alle trives, har fokus på arbejdsmiljøet, samt den faglige udvikling. Lederen er sygeplejerske og brænder for omsorg. Hun arbejder motiverende og struktureret. Hun går op i, at medarbejderne er involveret i processerne, er nærværende, klar og tydelig. Hun forventer, at alle i teamet vil være med til at skabe et meningsfuldt liv for vores beboere.

Du er social-og sundhedsassistent, og velfunderet i din faglighed. Du trives med at, have overblik og vil gerne dele den viden du har. Du er en teamplayer, være klar til at ingen dag er ens og ser løsninger frem for begrænsninger.

Vi håber på at hører fra dig.

Mange hilsner fra Snorrebakkens Plejecenter, det grå hus afdeling CD.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Der vil blive indhentet straffeattest ved ansættelse.

Stillingen er på 37 timer pr. uge. 

 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen. 

Ansøgningsfrist

14-03-2024

Samtaletidspunkt

løbende

Ansættelsesdato

01-04-2024

Kontaktperson

leder af Plejecenter Snorrebakken CD
Jeanette Rønne Egeskjold
56922704 / 21744128

Arbejdssted

Plejecenter Snorrebakken CD
Snorrebakke Allé 2, 3700 Rønne

En arbejdsplads, der binder øen sammen

BRK er en unik kommunal arbejdsplads, fordi øen er en selvstændig region. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som er ansvarsområder danske kommuner normalt ikke varetager. På brk.dk kan du læse mere om kommunen, der med 3.600 ansatte er øens suverænt største arbejdsplads.

BRK er en røgfri arbejdsplads. 

Vi hjælper dig på plads

Det er en stor beslutning at flytte til ’solskinsøen’ – derfor står du heller ikke alene med den. Vi har nemlig en tilflytterkonsulent, der hjælper med bolig, job til din ægtefælle og skole- eller fritidstilbud til familiens mindste. Læs mere her.

 

Center for Ældre
Center for Ældre er en af BRK's største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte. Vores kerneopgave er at samarbejde med borgerne om at understøtte deres ressourcer og muligheder for at leve et aktivt, selvbestemmende og værdigt liv. Vi bestræber os på at dette samarbejde hver dag skal udfolde sig, så borgerne oplever høj grad af kvalitet. Vi træffer faglige og professionelle valg og bruger ressourcerne bedst muligt, ved at vi løser kerneopgaven sammen. Vi samarbejder på tværs af centerets enheder med borgene, deres familier og et netværk af frivillige. Som en del af holdet i Center for Ældre, har du gode muligheder for faglig udvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Bornholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Plejecenter Snorrebakken CD, Snorrebakke Allé, 3700 Rønne

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6000870

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet