Sengeafsnit 2 søger sygeplejerske til vikariat i onkologisk team

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en sygeplejerske på 32 timer i skiftende vagter i kortere vikariat på 6 måneder pr. 1. august 2023 eller snarest muligt.

Vores onkologiske team består af dedikerede sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, der til dagligt arbejder sammen om komplekse patientforløb. Ud over onkologi yder vi pleje og behandling til multisyge, intern medicinske patienter.

Den onkologiske behandling foregår i et tæt samarbejde med vores medicinske ambulatorie på BoH samt hæmatologisk og onkologisk klinik på Rigshospitalet. Sengeafsnit 2 modtager både planlagte og akutte indlæggelser, hvor en del forløb har åben indlæggelse i relation til onkologisk sygdom.

Der afholdes teammøder hver anden måned, faciliteret af teamets sygeplejerske med specialfunktion. Her har du særlig mulighed for at være med til at definere og præge sygeplejen og dertilhørende forbedrings- og udviklingsinitiativer.

Om os

Medicinsk Sengeafsnit 2 rummer aktuelt 32 senge og dækker de fleste medicinske specialer. Afsnittet er opdelt i 4 teams med hver deres speciale, hvor der er tilknyttet en sygeplejerske med specialfunktion, der har fokus på den faglige kvalitet og videndeling.

Afsnittet er opdelt som følgende:

  • Onkologi/multisygdom med 10 senge
  • Kardiologi/multisygdom med 10 senge
  • Lungesygdom/multisygdom med 7 senge
  • Afsnit for lindrende behandling med 5 senge (hospice og palliation), der samarbejder med Diakonissestiftelsens hospice.
Afsnittet modtager patienter døgnet rundt, ligesom elektive patienter indlægges til udredning.

Vi er aktuelt ca. 55 ansatte (sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter) der søger vikarer. Vi tilbyder en spændende, udfordrende og meget afvekslende dagligdag med et engageret personaleteam samt en synlig ledelse.

Vores patientkompleksitet kræver et højt fagligt niveau, tæt tværfagligt samarbejde og koordinering.

Vi ønsker en vikarkollega, som:

  • Formår at bevare overblik og evner at prioritere sygeplejehandlinger i en omskiftelig kontekst, hvor patientens behov og ønsker hurtigt ændrer sig
  • Kan bidrage positivt til arbejdsmiljøet med høj, professionel arbejdsmoral, og som kan se værdien i tæt samarbejde mellem forskellige faggrupper
  • Sammen med sit team vil være ambassadør for ordentlig, fundamental sygepleje
  • Er mødestabil
Har du spørgsmål så kontakt afdelingssygeplejerske Jessica Meinertz, tlf. 38671113, e-mail jessica. meinertz@regionh.dk

Vi tager gerne en uforpligtende samtale, hvis du har overvejelser om ansættelse nu eller senere. Lad os give dig et indblik i mulighederne på Bornholms Hospital.

Ansøgningsfristen er senest d.18/06-2023.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd, og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse skal, ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer* i dansk på anden vis.Nysgerrig på jobbet og livet på øen
Du kan møde nogle af vores medarbejdere her og læse mere om vores strategi, særkende og livet på øen: https://www.bornholmshospital.dk/job-og-uddannelse/Sider/default.aspx

Om livet på Bornholm: Bornholm er på mange måder noget særligt. Vi har vandfald, klipper, havets brusen og det fineste sand. Alt sammen inden for kort afstand. Vi nyder øens mange kvalitetsfulde råvarer. Kultur- og fritidslivet markerer sig med musik- og madfestivaller, lokale havkajak- og vinterbadeklubber skyder op, og vi er beriget med imponerende oplevelsesrige gå- og cykelruter. Aldrig længere væk end det er overkommeligt at tage ud i det fri og kombinere hverdagen med fritid, venner og velvære. Og alt dette samtidig med at København og adgangen til storbyen kun er kort tid væk.

Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at besøge siden www.næstestopbornholm.dk

Læs om Bornholm på facebooksiden ”Næste stop Bornholm”, www.brk.dk eller www.bornholm.info*Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Bornholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Bornholms Hospital, Ullasvej 8A, 3700 Rønne

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=249706&DepartmentId=11900&MediaId=4715&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842608

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet