Led et stærkt team som Service Manager på Bornholm - Ansøgningsfrist 5. juli 2024

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ansøgningsfrist: 5. juli 2024

Brænder du for at lede et team og er motiveret af at arbejde i et miljø, hvor vi aldrig går på kompromis med kvaliteten? Så er du måske den rette til vores spændende fuldtidsstilling som Service Manager på Bornholm.

Hos os vil du få muligheden for at arbejde med eftertragtede kunder og være en nøgleperson i vores succes. Vi tilbyder en uformel og åben arbejdsatmosfære, hvor dialogen med både kolleger og kunder er præget af nærvær og professionalisme.

Du vil få tilsynsførende og servicemedarbejdere i reference og din fornemste opgave vil være at supportere og motivere dine medarbejdere, så vi kan varetage den daglige drift i kundernes interesse, så effektivt og professionelt som muligt.

Som Service Manager er du desuden ansvarlig for den daglige kundekontakt, vagtplanlægning, lønadministration, materialeindkøb og økonomistyring. Som leder er det også dit ansvar at sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø for dine medarbejdere, hvor alle får korrekt instruktion i anvendelse af midler og metoder samt udfører arbejdet på bedste ergonomiske vis.

Stillingen er på 37 timer om ugen.


Dygtig leder med kundeorienteret mindset 

Vi leder efter en passioneret og engageret Service Manager, som er en mester i planlægning og samarbejde. Du vil få succes i denne rolle ved at arbejde struktureret og selvstændigt, hvor du selv kan forme din arbejdsdag. Vi ser gerne, at du har ledelseserfaring og er stærk indenfor rengøring og metoder samt en relevant baggrund, der styrker arbejdet med serviceleverancer, økonomi og ledelse.

Som vores nye Service Manager forventer vi, at du er effektiv og en initiativrig problemløser, der kan jonglere mange opgaver i en travl hverdag. Vores virksomhed lever af at levere exceptionel service, så det er vigtigt, at du møder kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere med en positiv, respektfuld tilgang. Vi forventer, at du har solid IT-erfaring, da en del af dine daglige opgaver vil være administrative.

Hos os vil du blive en del af et team, der sætter en ære i at levere fremragende service. ISS er en servicevirksomhed, hvor vi altid stræber efter at levere den bedste service til vores kunder. Derfor er det vigtigt, at du er præsentabel og imødekommende overfor alle, du møder - fra kunder og kolleger til medarbejdere og brugere af vores faciliteter. Som vores nye kollega vil du blive en del af en ansvarlig og konstant udviklende virksomhed med fokus på mennesker.

Er du klar til at blive en del af vores dynamiske team? Vi ser frem til at høre fra dig!


Ansøgning

Send din ansøgning og CV via nedenstående link hurtigst muligt og senest den 5. juli 2024. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Vibeke Kofoed på tlf.: +45 21 76 11 03.


dk.issworld.com
#APlacetoBeYou #LI-DNI

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Bornholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

ISS Facility Services, Gyngemose Parkvej, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6069319

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet