Kreativ madlavning og samarbejde i delikatesseafdelingen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Jobbet består i at lave/producere smørrebrød, sandwich, kolde og varme
retter både til butikken og ud af huset,
samt hvad der ellers måtte være af opgaver i en ferskvareafdeling.
En egentlig uddannelse er ikke et must, men selvfølgelig en fordel.
Arbejdets tilrettelæggelse vil foregå i samarbejde med Slagtermester Andreas Hellisen, og ikke mindst
med resten af Delikatesse Holdet.

Om os!
Vi er en privatejet virksomhed, så hos os er der ikke langt fra tanke til handling. Vi er 36 ansatte, og det at
have det godt med hinanden og ens arbejde vægter stort.
De 37 timer er hovedsageligt fordelt på hverdage, dog skal man arbejde
hver anden lørdag.
Søndagsvagter er der kun i Julemåneden, samt i højsæson om sommeren.

Vi tillader os at ansætte når den rette kommer forbi...
så tøv ikke med at få sendt din ansøgning afsted.

Ansøgning kan sendes på mail: susanne.wridt2@meny.dk eller ved at
komme forbi butikken og aflevere den til Købmand Susanne Wridt 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Bornholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Lokalkøbmanden Rønne ApS, Store Torv, 3700 Rønne

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-11-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6128628

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet