DISPONENT PÅ BORNHOLM

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

SØGES TIL BHS LOGISTICS A/S RØNNE

Er du en holdspiller og vil du være en del af holdet hos en af Danmarks førende familieejede Transportvirksomheder, hvor dynamisk vækst er baseret på sunde værdier?

Hver dag går over 100 trailere enten til eller fra Bornholm - fyldt med gods til bornholmerne. Hvis du har interesse og evner inden for transport - så er dette drømmejobbet for dig! Du bliver en meget vigtig medspiller i, at transporten på Bornholm fungerer i øens klart største transportvirksomhed.

Vi har et fantastisk team, som er målrettet og som ønsker at gøre en forskel i en spændende og sjov hverdag. Og vi vil gerne have dig med ombord, så du kan bidrage til at gøre teamet endnu stærkere.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et udfordrende og spændende arbejdsmiljø og meget passionerede og dygtige kolleger, som hver dag brænder for at finde de rigtige løsninger til vores kunder på det nationale såvel som det internationale marked.

Hvis du skifter til BHS, så tilbyder vi dig:
 • Et attraktivt og stimulerende arbejdsmiljø såvel fagligt som socialt

 • Nye udfordringer hver dag, i en virksomhed i dynamisk vækst

 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

 • Motiverende, loyale og positive kolleger

 • Ca 300 kollegaer fordelt på fire lokationer: Køge, Odense, Hasselager og naturligvis på vores hovedkontor, som ligger i Rønne. Du vil få en stor kontaktflade med mange af disse i denne stilling.

Du skal forvente følgende arbejdsopgaver:
 • Disponering af den daglige trafik rundt omkring på de bornholmske veje

 • Kontakt til vognmænd, chauffører, kunder og samarbejdspartnere

 • Deltage i det udviklende arbejde med trafikkerne

 • Sikre at chauffører og disponering arbejder tæt sammen, og de bedste løsninger lykkes hver dag.

Vi ønsker, at du har følgende kvalifikationer:

 • Du har erfaring med spedition og/eller disponering - eller har erfaring med lignende jobs, og en brændende lyst til at lære transportbranchen at kende.

 • Du har et godt købmandskab - er resultatorienteret og omkostningsbevidst, og kan arbejde selvstændigt.

 • Du brænder for optimale og omkostningsbevidste løsninger for kunderne

 • Du arbejder struktureret, omhyggeligt og har overblik, så du forstår at holde hovedet koldt i pressede situationer.

 • Du er god til kontakten og kommunikationen med kunder og BHS'ere.

 • Du taler og skriver både dansk og engelsk

Vi tilbyder dig en god løn, som hænger sammen med dine kvalifikationer Du får også sundhedsordning, sundhedssikring samt en spændende og lærerig hverdag blandt gode og dygtige kolleger. Du kan også sætte flueben ved god kaffe, frisk frugt og frokostordning

Har dette vakt din interesse, så ser vi meget frem til at modtage din ansøgning i nedenstående formular

Om BHS Logistics

BHS Logistics er en topmoderne transportvirksomhed, som dagligt beskæftiger ca. 300 medarbejdere på fem lokationer i Rønne, Hvidovre, Køge, Odense og Hasselager. Vi leverer State of the Art transportservice hver dag, og stiler efter at være vores kunders foretrukne leverandør, fordi vi kan skabe værdi for dem.

I BHS er der højt til loftet, og vi prioriterer et godt arbejdsmiljø meget højt. Vi går op i at være sociale sammen, og deltager gerne i diverse firma-events, såsom julefrokost og sommerfest, spiser frokost sammen på tværs af afdelingerne, og bruger gerne 5 minutter i køkkenet til at spørge ind til kollegaens weekend. Vi har det sjovt sammen - og mener, at vi arbejder bedst sammen, når tonen er humørfyldt. Men vi lader det aldrig gå ud over vores seriøse arbejdsgang - og vi sætter alle en ære i at levere et godt stykke arbejde hver dag. Er du også sådan? Så vil du passe perfekt ind hos os.

Hvad siger medarbejderne?

"Jeg elsker friheden under ansvar i jobbet som lønassistent. Det er fagligt udfordrende og et meget vigtigt ansvar at have ansvaret for, at lønnen administreres og afvikles korrekt. Det er en lille sejr i hverdagen, hver gang at lønnen køres, hvilket er super tilfredsstillende for mig".

"På vej ind til mit kontor, ser jeg hver dag BHS-skiltet med ordene Bredde – Hjerte – Sammenhold, og det er lige præcis dé ord, som gør BHS til det dejlige sted at være medarbejder i. Vi hjælper hinanden hver dag under en meget fri og god omgangstone, og vi står sammen for at yde en fantastisk service."

- Susanne, lønassistent

__

”Hverdagen er det bedste i BHS. Vi har det utrolig godt sammen på kontoret, og både socialt og fagligt er vi et rigtig stærkt hold. Vi yder alle sammen en rigtig god service for vores kunder, og det er dét, som vi elsker.

I BHS får man lov til at være en ”rigtig speditør”. Man er alsidig og har hænderne nede i hele processen. Det er en stor tilfredsstillelse hver dag, at være tæt på hele processen, og vide, at man har gjort en forskel for sine kunder.”

- Thomas, speditør i BHS på 15.år

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Bornholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

BHS Logistics A/S, Vesthavnsvej, 3700 Rønne

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949793

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet