Uroligheder i Rønne: Flere anholdelser og overfald

dato

Fredag d. 31. maj kl. 20.52 modtog Bornholms Politi en anmeldelse om en aggressiv og højtråbende mand på et værtshus i Rønne. Manden havde udøvet hærværk på en blomsterkumme og et skilt på Store Torv. Ved patruljens ankomst var den 33-årige mand fra Rønne fortsat aggressiv. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og taget med til detentionen.

Senere på natten kl. 2.15 opstod der igen uro på Store Torv i Rønne. En 23-årig mand fra Rønne og en 26-årig mand fra Aakirkeby skabte utryghed ved at være højtråbende og aggressive. De kom med flere provokerende udtalelser og nægtede at imødekomme politiets anvisninger. Den 26-årige tog kvælertag på en polititjenestemand. Begge mænd blev anholdt. Den 23-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, mens den 26-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og vold mod polititjenestemand.

Kl. 2.31 fredag modtog Bornholms Politi en anmeldelse om en mand, der var blevet skubbet på Rønne Torv. En patrulje konstaterede, at der var tale om en beruset 54-årig mand fra Allinge, der var faldet og havde slået baghovedet. Manden blev sendt til Akutmodtagelsen i en ambulance.

Lørdag middag fik Bornholms Politi en anmeldelse om, at to mænd var blevet overfaldet på Store Torvegade i Rønne natten til lørdag. Den ene mand fik tildelt flere slag og spark i hovedet, mens den anden mand blev skubbet omkuld og sparket flere gange på kroppen.

Kilde: Politiets Døgnrapport