BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Er du en helhedsorienteret og ambitiøs seniorsergent med mod på at være en del af det nationale forsvar af Danmark i den østligste del af Rigsfællesskabet og interesserer du dig for ud-dannelse af hjemmeværnssoldater?
Vil du tage aktiv del i uddannelsen og indsættelsen af soldater i nationale operationer?
Har du mod på at udvikle dine personlige kompetencer i spændingsfeltet mellem frivillige, reservefolk og fastansatte? Vil du være en del af et distrikt som oplever en stigning i operative indsættelser og prioriteret øvelsessamarbejde med både danske og udenlandske enheder?
Om os
Det Bornholmske Hjemmeværn (DBH) er en operativ militær myndighed under Landsdelsregion Øst, og er landets eneste værns fælles distrikt. Vi opstiller, uddanner og indsætter enheder af Hær- Marine og Flyverhjemmeværnet.
Distriktet består af en fast stab med 10 militære og civile medarbejdere samt fem underafdelinger i den frivillige struktur herunder en frivillige stab til støtte for distriktet. Ligeledes er distriktet i færd med, at opstille én underafdeling i rammen af Totalforsvarsstyrken (TFS).
Distriktsdomicilet er placeret på Almegårds Kaserne på Bornholm hvor distriktschefen også er garnisonskommandant.
Staben ved DBH er organiseret i en S-struktur fordelt i en Operations- og uddannelsessektion (S2/3/5/7/9) og en Logistiksektion (S1/4/8).
Vi har ry for at være en spændende og velfungerende arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø. Vi ser muligheder frem for begrænsninger og er rigtig gode til at hjælpe og støtte hinanden i dagligdagen, når komplekse og hastende opgaver skal løses.
DBH søger altid at levere et højt uddannelsesniveau i forhold til den frivillige struktur hvorfor omgangstonen altid er åben, ligefrem og ærlig.
Om stillingen
I Operations- og uddannelsessektionen vil du indgå i et team sammen med to officerer.
Funktionen som uddannelsesbefalingsmand er spændende og krævende og opgaverne mangeartede hvilket kalder på evnen til at holde mange bolde i luften hos dig.
Din primære opgave bliver at planlægge og gennemføre den taktiske uddannelse af vores hjemmeværnssoldater. Herudover vil du være sagsbehandler på række operative områder – her tænkes blandt andet på lovpligtig uddannelse samt booking af distriktets aktiviteter i eMTEP.
Ligeledes vil du skulle være distriktets kontaktofficer for én eller to udvalgte frivillige underafdelinger – ofte i en rådgivende og vejledende rolle.
Har du derudover særlige ønsker eller præferencer til sagsområder og opgaver, så tager vi selvfølgelig hensyn til dette.
Hverdagen vil være præget af udvikling, dedikerede og dygtige kollegaer, teamwork, høje kvalitetskrav og en bred berøringsflade i den frivillige og faste del af Hjemmeværnet og Forsvaret.
Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi prioriterer og værdsætter hinanden. Vi er svære at fornærme, så du skal værdsætte diversitet og besidde den rummelighed der gør, at vi kan udvikle os som hold. Vi støtter hinanden i opgaveløsningen og trækker aktivt på vores forskellighed, styrker og erfaring – med andre ord - du skal være villig til at investere i vores fællesskab.
Om dig
Du er udnævnt seniorsergent eller oversergent, som er indstillet på at indgå en uddannelsesaftale.
Det er ønskeligt, at du har kamptropsbaggrund med erfaring fra funktioner som NK/DEL, GF eller FSBM og, at du har kendskab til Hjemmeværnets organisation og funktionsvilkår.
Det er ligeledes ønskeligt, at du har erfaring fra arbejde med frivillige soldater, alternativt frivillige organisationer, og har været udsendt i en international mission.
Du må også gerne være uddannet skydelærer og køreinstruktør. Du skal kunne anvende DeMars og er fortrolig med brugen af IT i dit daglige virke.
Som sagsbehandler ved distriktet er din hovedopgave, at levere støtte til de frivillige underafdelinger. Det er derfor vigtigt, at du har forståelse for de frivilliges arbejdsbetingelser og kan yde dem støtte i forhold hertil.
Som person er du initiativrig, målrettet, systematisk og samarbejdsorienteret. Du er god til, at bevare overblikket i en hektisk hverdag.
Du nyder at arbejde selvstændigt med vide rammer og er god til at prioritere din tid og dine opgaver, så sidstnævnte løses både tilfredsstillende og rettidigt.
Arbejdet i en frivillig struktur medfører behov for fleksibel arbejdstid, med i perioder en del aften- og weekendtjeneste i forbindelse med møder, tilsyn, øvelser og lignende. Oftest kan dette planlægges i god tid og de optjente friheder planlægges afspadseret, hvorved fleksibiliteten går begge veje.
Du vil opleve, at vi i ansættelsessamtalen prioriterer din person højt. Både fordi vil sikre os, at du passer ind i vores team, men også fordi vil sikre, at teamet passer dig.
Hvis ikke du har viden om Hjemmeværnets bestemmelsesgrundlag skal vi nok sørge for du får i rammen af ”On the Job Training.”
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested er Rønne.
For den rette ansøger med bopæl udenfor Bornholm, er distriktet åben for dialog om tjeneste på særlige
vilkår i en tidsbestemt periode
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte DBH CH S4, orlogskaptajn Kristian Bendtzen, på telefon 20 24 03 58.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Christian Nordbo Eriksson ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 90 42 eller på mail FPS-CER@MIL.DK.
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfrist er 10. juli 2023 og samtaler forventes afholdt løbende. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM LANDSDELSREGION ØST
Landsdelsregion Øst er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Landsdelsregionen refererer operativt til Hærkommandoen.
Vi har fokus på Hjemmeværnets frivillige og nationale operationer. Vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm.
Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret samt løse og varetage Hjemmeværnets militære kerneopgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret. Regionen har desuden ansvaret for det daglige og lokale samarbejde med de øvrige sektorer i samfundets beredskab, hvor politiet ofte er vores tætteste samarbejdspartner. Regionen har derfor et tæt samarbejde med Landsdelsregion Vest (Jylland og Fyn), Forsvarskommandoen, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.
Regionsstaben har ca. 40 civile og militære medarbejdere og består af Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektionen (G3/5/6/7), Efterretningssektionen (G2), Informationsoperationssektionen (G9) og Logistiksektionen (G1/4/8).
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Bornholm Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Almegaard Kaserne, Almegårds kaserne 1, 3700 Rønne
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 10-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=184043&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5857537