Travl weekend for Bornholms Politi i Rønne

dato

Bornholms Politi havde en travl weekend i Rønne med flere hændelser, der krævede politiets indgriben.

Fredag formiddag modtog politiet en anmeldelse om et telt i Rådhusparken i Rønne. En patrulje fandt en 49-årig kvinde med ukendt bopæl og bad hende om at pakke teltet sammen og forlade området. Lørdag formiddag måtte politiet igen rykke ud til samme kvinde, som denne gang havde slået lejr på det grønne område mellem rådhuset og biblioteket i Rønne. Kvinden blev endnu en gang bortvist fra stedet.

Lørdag kl. 10.54 modtog Bornholms Politi en anmeldelse om uro på Store Torv i Rønne, hvor 10-15 svenske mænd skabte uro og utryghed ved at være højtråbende og cykle gennem gågaden. Da en patrulje ankom, var gruppen allerede taget afsted.

Senere samme dag, kl. 17.25, blev politiet kontaktet af sikkerhedspersonalet på Golden Island Festival i Rønne. Sikkerhedspersonalet havde problemer med to landevejsriddere, en mand og en kvinde med en stor hund, som nægtede at efterkomme anvisningerne. Da en patrulje ankom, havde de to allerede forladt stedet.

Natten til søndag kl. 3.12 modtog Bornholms Politi en anmeldelse om tumult på Krystalgade i Rønne. En patrulje rykkede ud og så en ung mand løbe fra stedet. Politiet fik kontakt til en 17-årig mand fra Klemensker, som erkendte at have været involveret i noget skubberi med en anden mand. Den anden part, en 35-årig mand fra Østerlars, blev også kontaktet. Ingen af parterne havde synlige skader eller ønskede at anmelde noget.

Kilde: Politiets Døgnrapport