Spirituskørsel, våbenloven og færdselsuheld: En urolig weekend i Rønne

Profilbillede

- I de tidlige timer lørdag omkring kl. 00.20 sigtede vi en 35-årig mand fra Rønne for spirituskørsel på knallert nær Springbakkevejen i Vestermarie. Han blev også sigtet for manglende forsikring.

- Natten til søndag omkring kl. 00.20 sigtede vi en 40-årig mand fra Sjælland for spirituskørsel og kørsel uden førerret på Åkirkebyvej i Rønne. Hans bil blev konfiskeret, da han tidligere fire gange inden for de sidste tre år var sigtet for lignende forseelser.

- Søndag morgen omkring kl. 09.30 påkørte en 83-årig mand fra Sjælland en cyklist i rundkørslen ved Gartnervangen i Rønne, da han overså denne. Cyklisten blev bragt til hospitalet med mindre skader, og bilisten blev sigtet for brud på færdselsloven.

- Fredag aften omkring kl. 21.00 fik vi en anmeldelse fra Krystal caféen i Rønne om en beruset udenlandsk mand, der nægtede at forlade stedet. En patrulje blev sendt ud, og manden, der nægtede at samarbejde eller oplyse sit navn, blev sigtet for overtrædelse af retsplejeloven og anbragt i detentionen. Han blev løsladt senere samme nat.

- Fredag aften omkring kl. 23.15 stoppede en patrulje en 37-årig mand fra Rønne, der gik på Nørregade i Rønne med en hakke i hånden. Manden, der var fuld, nægtede at give slip på hakken, som patruljen derfor konfiskerede. Han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenloven, ordensbekendtgørelsen og retsplejeloven.

Kilde: Politiets Døgnrapport