Nyt fra Rønne i politiets døgnrapport

Profilbillede

Rønne er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Færdsel

Der er registreret flere sager med overtrædelse af færdselsloven torsdag morgen og formiddag. Dels en bilist, der overtrådte de gældende hastighedsbegrænsninger på Poulskervej ved Nexø. Dels en knallertkører, der blev standset på Svalhøjvej ved Hasle på en lille knallert, der var konstruktivt ændret, således at den kunne køre hurtigere end tilladt. 

Torsdag formiddag blev der endvidere anmeldt et færdselsuheld på Harbovej i Rønne, hvor en 76-årig mandlig cyklist blev påkørt af en bilist, der efterfølgende kørte fra stedet uden at standse. Cyklisten, der blev undersøgt på skadestuen, var konfus men havde ikke pådraget sig skader.

Ligeledes torsdag formiddag blev der anmeldt endnu et færdselsuheld på Store Torv i Rønne, hvor en 75-årig mandlig bilist har anmeldt, at han blev påkørt bagfra af en anden bilist, der efterfølgende kørte fra stedet uden at standse. Der skete alene mindre materielle skader som følge af påkørslen. 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi