Nyt fra Rønne i politiets døgnrapport

Profilbillede

Rønne er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

Bornholms Politi har i pinseweekenden lavet færdselskontroller rundt omkring på øen, hvilket gav i alt syv sager. Sagerne bestod af hastighedsovertrædelser, et barn der ikke var korrekt fastspændt samt brug af håndholdt mobiltelefon.

 

Dyr

Fredag eftermiddag ringede anmelder, da to af anmelders kalve stak af, idet anmelder var i færd med at flytte sine køer på græs. Anmelder fortalte, at kalvene plejede at blive ved deres mor, hvorfor anmelder ikke havde forudset, at de var løbet væk. Kl. 06.55 lørdag morgen ringede anmelder og fortalte, at kalvene var vendt hjem igen.

 

Humanitær eftersøgning

Kl. 23.55 fredag aften modtog vi et opkald fra et plejehjem på øen, da en 91-årig mandlig beboer havde forladt stedet. En patrulje kørte derfor til stedet for at snakke med personalet, der oplyste, at de havde ledt efter manden på plejehjemmet, men uden held. En patrulje kørte rundt i området for at se, om de kunne finde manden. Derudover blev den 91-årige mand efterlyst ved BAT og Dan-Taxi, der ville være særligt opmærksomme. Plejehjemmets personale havde snakket med mandens pårørende, som ikke vidste, hvor den 91-årige ville søge hen. Tyve minutter inde i eftersøgningen iværksatte Bornholms Politi en hundesøgning. Da patrulje og hundepatrulje stadig ikke havde fundet manden kl. 02.00, påbegyndtes en eftersøgning med drone. Kl. 02.24 blev den 91-årige mand fundet i god behold, og han blev kørt hjem til plejehjemmet igen, ligesom mandens pårørende blev underrettet om dette.

 

Natteliv

I pinseweekenden blev der ført tilsyn med øens værtshuse. Der var god stemning på samtlige værtshuse, og gæsterne var glade og rolige. 

 

Brand

Lørdag kl. 13.30 indgik en anmeldelse om brand på Poulskervej i Poulsker. En patrulje kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var brand i garagen på adressen. Brandvæsnet ankom til stedet og fik slukket branden. Tirsdag ankommer en brandtekniker, der skal være med til at klarlægge, hvad årsagen til branden er.

 

Musik til ulempe

Vi er gået ind i den første sommermåned og vejret begynder så småt at være derefter. Det har også betydet, at vi i løbet af pinseweekenden har modtaget flere anmeldelser om musik til ulempe rundt omkring på øen. Husk at tænke på dine naboer og skru lidt ned for musikken.

 

Ulykke

Søndag kl. 02.07 blev Bornholms Politi tilkaldt til en adresse i Rønne, hvor en 21-årig mand var faldet ud af et vindue på 1. sal. Manden havde siddet i vindueskarmen og havde uheldigvis mistet balancen, hvorved han faldt cirka en meter ned. En ambulance ankom til stedet og kørte manden til tjek på hospitalet.

 

Beruser

En 16-årig und mand ringende søndag kl. 02.33, da han på netop havde fundet en meget beruset mand, som lå i en hæk i Rønne. En patrulje ankom til stedet, hvor den 16-årige unge mand havde ventet. Den 56-årige berusede mand blev kørt hjem af patruljen, hvor det blev skønnet, at han godt kunne tage vare på sig selv.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi