Nyt fra Rønne i politiets døgnrapport

Profilbillede

Rønne er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

En 14-årig dreng fra Rønne kørte fredag ca. kl. 14 på knallert på Sandflugtsvej i Rønne uden at bruge styrthjelm og uden at have kørekort, ligesom knallerten var konstruktivt ændret og ikke lovpligtigt forsikret. Han blev standset af politiet og sigtet for de fire overtrædelser af færdselsloven.   

Politiet standsede natten til søndag kl. 03.45 en 19-årig mand fra Allinge, der kørte mod ensretningen på Store Torvegade i Rønne, og sigtede ham for kørsel mod ensretningen og spirituskørsel. 

Løse dyr

Fredag morgen ca. kl. 8.25 modtog politiet anmeldelse om to løse heste på Svalhøjvej i Hasle. Politiet vejledte ejeren af hestene om at sørge for udbedring af indhegningen, så hestene bliver på matriklen. 

Fredag eftermiddag ca. kl. 15.10 modtog politiet anmeldelse om en løs pony på Gudhjemvej i Østerlars. Anmelderen tog sig af ponyen, ind til ejeren af ponyen kunne komme tilstede. 

Politiet modtog søndag aften kl. 21.30 anmeldelse om to løse heste på Kumlehøjvej i Hasle. Det viste sig, at en bilist havde kørt ind i et hegn omkring en hestefold og beskadiget hegnet, så hestene kunne løbe ud. Bilisten var kørt fra stedet uden at give sig til kende. 

Søndag aften kl. 22.55 modtog politiet anmeldelse om tre løse heste på Svalhøjvej i Hasle. Ejeren af hestene sørgede selv for at indfange dem, og politiet vejledte ejeren om at sørge for at reparere eventuelle skader på indhegningen.  

 

Brand

Lige efter midnat natten til mandag modtog politiet anmeldelse om en brand i en papcontainer på Snellemark i Rønne. En patrulje kørte til stedet, hvor anmelderen inden patruljens ankomst havde slukket branden med en pulverslukker. 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk