Nyt fra Rønne i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Rønne er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

Onsdag kl. 01.00 blev en 43-årig mandlig bilist fra Nordbornholm standset på Jernbanegade i Aakirkeby og sigtet for at føre bilen uden at have erhvervet førerret.

Onsdag kl. 03.44 fik vi en melding om et færdselsuheld på Haslevej i Rønne. Forbipasserende så en 44-årig mandlig bilist fra Rønne køre over en cykelsti i T-krydset ved Nordskovvej og videre ind i et krat. Da patruljen ankom til stedet skønnede de føreren påvirket af alkohol, hvorfor der blev foretaget en alkometertest. Testen viste, at manden var påvirket over det tilladte, og han blev derfor kørt til hospitalet med henblik på udtagelse af en blodprøve. 

ATK-vognen stod tirsdag i tre timer på Munch Petersens Vej, hvor det er tilladt at køre 50 km/t. I løbet af de tre timer blev tre biler målt til at køre over det tilladte. Den højeste måling var på 78 km/t.

 

Tyveri

En 23-årig mand fra Fyn blev onsdag kl. 04.08 sigtet for butikstyveri. Manden havde fra Cirkle K på Zahrtmannsvej i Rønne stjålet slik, øl og energidrik. 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi