Nyt fra Rønne i politiets døgnrapport

Profilbillede

Rønne er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

Anmelder ringede torsdag kl. 01.51 til Bornholms Politi og oplyste, at en polsk registreret bil var kørt ind i et stengærde på Svanekevej i Østermarie. Personerne i bilen havde derefter forladt stedet i en taxa. Vagthavende fik kontakt til taxaselskabet, der oplyste, at personerne var blevet kørt til en adresse i Østermarie. En patrulje kørte derfor til adressen, hvor de traf føreren af bilen, en 23-årig polsk mand, som de skønnede påvirket af alkohol. Den 23-årige mand blev derfor sigtet og anholdt, hvorefter kan blev kørt til hospitalet med henblik på udtagelse af en blodprøve.

ATK-vognen stod onsdag på Poulskervej i tre timer, hvor tre trafikanter ikke overholdte hastighedsbegrænsningen på 80 km/t. Den højeste måling var på 120 km/t, hvorfor føreren af bilen står til et klip i kørekortet.

En 20-årig mand blev torsdag kl. 16.40 i Nylars sigtet for at have ført en lille knallert, som kørte over det tilladte. Knallerten blev på et rullefelt målt til at kunne køre 53,4 km/t. Manden blev derudover sigtet for at have ført knallerten, selvom han ikke har erhvervet et kørekort.

En 21-årig mand blev torsdag kl. 20.26 i Rønne sigtet for at have ført el-løbehjul uden brug af cykelhjelm.

ATK-vognen stod torsdag i tre timer på Birgersvej i Årkirkeby, hvor hele 11 trafikanter blev målt til at køre over de tilladte 50 km/t, og to af dem står til at få et klip i kørekortet. Den højeste måling på stedet var 71 km/t.

 

Brand

Torsdag kl. 14.51 blev Bornholms Politi kaldt til en brand på Rugmarken i Rønne. Anmelder havde kørt Hjem-Is bil, da der pludselig kom stikflammer fra motorrummet. Da patruljen kom til stedet, var ilden slukket.

 

Uro og uorden

Fredag kl. 03.30 blev en patrulje kaldt til Circle K i Rønne, da der var tumult på stedet. Ved patruljens ankomst blev fem unge mænd i alderen 18 til 22 år truffet. De var alle venner og havde været i et ophedet skænderi, hvor de havde skubbet til hinanden. Den fem mænd undskyldte for deres opførsel, hvorefter de på anmodning fra personalet blev bortvist fra stedet.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi