Nyt fra Rønne i politiets døgnrapport

Profilbillede

Rønne er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

Fredag kl. 13.54 fik vi en melding om et væltet vejtræ, der spærrede for trafikken på Søndre Strandvej i Gudhjem. Vej og Park blev rekvireret.

En 57-årig mandlig bilist fra Nordbornholm blev fredag kl. 15.25 standset på Møllebakken i Svaneke. Manden blev ved en alkometertest målt til at have en promille over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og blev kørt til hospitalet med henblik på udtagelse af en blodprøve.

Lørdag omkring kl. 11.30 kom en 41-årig mandlig bilist kørende ad Oksemyrevejen i Ibsker, og i krydset ved Ibskervej overholdte manden ikke sin vigepligt, hvorved han påkørte en 82-årig mandlig bilist. Hverken den 41-årige eller den 82-årige kom til skade i forbindelse med påkørslen, men den 41-årige blev sigtet for ikke at overholde sin ubetingede vigepligt. 

Søndag kl. 22.15 blev et sæt nummerplader inddraget på Haslevej i Rønne grundet restance. 

 

Uro og uorden

Lørdag kl. 05.06 kørte en patrulje til Nørregade i Rønne, hvor en 58-årig mand fra Rønne var faldet. Manden blev skønnet beruset men i stand til at tage vare på sig selv, hvorfor patruljen kørte manden til sin bopæl. 

Natten til søndag måtte en patrulje seks gange køre ud til berusede borgere og mane til besindighed.

 

Tyveri

En 48-årig kvinde anmeldte sig udsat for tyveri fredag mellem kl. 01.00 og 01.55. Tyveriet skulle være foregået på Store Torvegave, hvor kvinden havde fået stjålet beklædning, betalingskort samt identifikationskort. Vi hører meget gerne fra borgere, der kan have set noget i ovenstående tidsrum, eller borgere som på anden vis kan have relevant information i forbindelse med tyveriet.

 

Hærværk

Mandag omkring kl. 02.30 modtog vi en anmeldelse om hærværk, hvor en gerningsmand havde knust en rude i et hus på Møllegade i Rønne. Anmelder nåede ikke at se gerningsmanden, men oplyste at hærværket var sket omkring kl. 02.20. Vi hører meget gerne fra borgere, der kan have set eller hørt noget, eller på anden vis kan have relevante oplysninger om hærværket.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi