Nyt fra Rønne i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Rønne er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

En 66-årig kvindelig bilist fra Rønne kom fredag morgen kl. 06.57 kørende ind i rundkørslen, Vibegaards Runddel på Åkirkebyvej. I den forbindelse påkørte hun en 28-årig kvindelig cyklist fra Rønne. Ingen personskade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

På baggrund af en borgerhenvendelse stod ATK-vognen fredag morgen i halvanden time på Godthåbsvej i Østermarie, hvor det er tilladt at køre 50 km/t. Ingen bilister blev målt til at køre over det tilladte.

ATK-vognen stod fredag i halvanden time på Nordre Kystvej ved Jernbanevej, hvor det er tilladt at køre 50 km/t. To bilister blev målt til at køre over det tilladte, og den højeste måling var på 62 km/t.

Lørdag omkring kl. 09 kørte en 61-årig mandlig bilist fra Rønne i grøften på Rønnevej i Aakirkeby som følge af det glatte føre. Manden var ikke kommet til skade, men havde ramt et kloakdæksel. Vej og park blev rekvireret for at se nærmere på kloakdækslet, og den 61-årige ville selv søge for at få fjernet sin bil.

En 22-årig mandlig bilist fra Nordbornholm var lørdag eftermiddag kl. 15.12 kørt af Aarsballevej i Klemensker grundet det glatte føre. Bilisten var ikke kommet noget til, og bilen var kørt ind til siden således, den ikke var til gene for den øvrige trafik. 

Søndag kl. 16.41 kørte en 65-årig mandlig bilist fra Nordbornholm i grøften på Aarsballe By i Rønne. En patrulje på stedet foretog en alkometertest af manden, hvilket viste, at han var påvirket over det tilladte. Den 65-årige blev derfor kortvarigt anholdt og kørt til hospitalet med henblik på udtagelse af en blodprøve.   

 

Uro og uorden

Lørdag kl. 04.14 kørte en patrulje til Havnegade i Nexø, hvor en 50-årig mand opførte sig højtråbende, spillede højt musik og var til gene for omkringboende. Patruljen talte med manden, som ville sænke musikken, gå indenfor og forholde sig i ro.

 

Bevillingskontrol

Både natten til lørdag og natten til fredag blev der ført bevillingskontrol med Rønnes beværtninger, hvor alt foregik som det skulle.

 

Øvrigt

Lørdag aften omkring kl. 20.30 ankom en patrulje til Havne Grillen i Nexø, hvor en borger mistænkte, at der blev begået hærværk på stedet. Ved patruljens ankomst var alt roligt. De traf tre 14-årige drenge, der var blevet låst inde på stedets toiletter, som låses automatisk på et bestemt tidspunkt. Drengene havde sparket døren op for at komme ud. 

En borger ringede mandag omkring kl. 03, idet en ældre kvinde gik rundt ude på Syrenvej i Rønne. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf den 80-årig kvinde fra Rønne. Patruljen fik kørt kvinden hjem til egen adresse.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi