Nyt fra Rønne i politiets døgnrapport

Profilbillede

Rønne er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Bedrageri

En ældre kvinde er blevet kontaktet af en person, som udgav sig for at ringe fra Nordea. Personen ønskede at hjælpe kvinden med oprettelse af MitID, hvormed kvinden oplyste, at hun havde fået hjælp til dette på Borgerservice. Herefter sagde personen, at dette ikke var gået igennem korrekt, og hun skulle derfor oprettes på ny, hvorfor kvinden oplyste CPR-nummer, samt koder til bank og MitID. 

 

Færdsel

En 65-årig mandlig bilist blev tirsdag formiddag sigtet for at føre en varebil ad Store Tovegade i Rønne, mens han benyttede håndholdt mobiltelefon.

En 20-årig kvinde kom tirsdag formiddag kørende ad Åkirkebyvej i Rønne, da hun blev bragt til standsning af en patrulje. Kvinden fik foretaget en narkotest, der viste, at hun var påvirket af amfetamin, hvorfor hun blev sigtet herfor.

 

Tyveri

To mindreårige drenge blev tirsdag formiddag sigtet for at have stjålet fra to forskellige forretninger i Rønne. Drengene blev truffet på Snellemark i Rønne, hvor de blev hentet af deres forældre, som i forbindelse med tyverierne blev kontaktet.

 

Uro og uorden

Tirsdag kl. 23.15 modtog Bornholms Politi en anmeldelse fra en borger, der kom kørende ad Zahrtmannsvej i Rønne, da han opdagede, at der lå sten på vejen, således at biler ikke kunne passere. Idet manden gik ud for at fjerne stenene, begynde en person at kaste flasker efter ham. Da patruljen kom til stedet et kvarter senere, var personen væk og ikke til at finde efter en rundering i området. Anmelder fortalte, at personen var iført en hvid hættetrøje, en sort rygsæk og medbragte flasker.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi