Nyt fra Rønne i politiets døgnrapport

Profilbillede

Rønne er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Arbejdsulykke

I forbindeles med stilladsarbejde på Havnevej i Tejn fredag formiddag kl. 11.12 trådte en mandlig arbejder forkert og faldt cirka fire meter ned fra stilladset. Manden pådrog sig en enkelt skade i forbindelse med faldet. Arbejdstilsynet blev kontaktet med henblik på at undersøge sagen samt, hvorvidt der er tale om overtrædelse af loven om arbejdsmiljø. 

 

Færdsel

En 63-årig mand kom kørende i en minibus ad Almindingsvej i Aakirkeby fredag omkring kl. 13. Af ukendte årsager kørte minibussen ud på en mark. Manden var ikke kommet noget til, men blev kørt til hospitalet til tjek. 

Fredag eftermiddag kl. 14.20 modtog vi en henvendelse fra en borger, der oplyste, at flere biler holdt parkeret til ulempe på Remisevej i Rønne. Bilerne holdt på en sådan måde, at 10 andre biler var indespærret. En patrulje kørte til stedet, hvor der blev dannet et overblik over situationen. Patruljen fik kontakt til størstedelen af de bilejere, hvis biler holdt parkeret til ulempe. Alle undtagen to ejere var behjælpelige med at rykke deres biler, men patruljen måtte skrive to parkeringsafgifter, hvor bilerne tydeligt holdt ulovligt parkeret. Efter en del arbejde lykkedes det patruljen at få etableret fornuftige forhold på stedet.

En patrulje kørte lørdag morgen kl. 06.14 ud til et færdselsuheld på Segenvej tæt på Østermarie. Her var en 32-årig mand kørt galt. Manden havde ramt et træ og var derefter kørt i grøften. Bilen sås totalskadet, men manden slap med mindre skader. Ved en alkometertest viste det sig, at manden var påvirket af alkohol over det tilladte, hvorfor han blev kørt på hospitalet med henblik på udtagelse af en blodprøve.

Lørdag kl. 11.45 skete der sammenstød på Hallebakken mellem en personbil samt en personbil med trailer. Føreren af personbilen med traileren, en 48-årig mand fra Vestbornholm, havde i forbindelse med en overhaling ramt den anden personbil og var efterfølgende kørt fra stedet. Den 35-årig mand fra Østbornholm, som førte personbilen, kontaktede derfor politiet. Der var lidt uoverensstemmelser om handlingsforløbet mellem parterne, men der blev etableret kontakt, hvor den 48-årige påtog sig skylden i forbindelse med en forsikringsanmeldelse.

En 40-årig mand fra Rønne kom mandag kl. 04.42 kørende ad Tværvej i Rønne, da han mistede herredømmet over bilen og endte i grøften. Manden slukkede herefter bilen og begyndte at gå væk, men blev hurtigt stoppet af en patrulje. Patruljen skønnede, at manden var påvirket af alkohol, hvorfor han kortvarigt blev anholdt og kørt til hospitalet med henblik på udtagelse af blodprøve. 

 

Uro og uorden

En 19-årig ung mand fra Østbornholm stod på Store Torvegade i Rønne, hvor han gjorde sig klar til at urinere. En patrulje på stedet bad den unge mand finde et toilet, hvorved han flyttede sig længere ned ad gaden og urinerede op ad et vindue. Da patruljen standsede den unge mand, ville han ikke oplyse sine generalier og forsøgte at løbe fra stedet. Han blev kort efter stoppet og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den unge mand blev skønnet beruset, og som følge af sin opførelse blev han detentionsanbragt omkring midnat og løsladt igen i løbet af natten til lørdag. 

En borger ringede omkring kl. 01 natten til lørdag, idet nogle mænd var ved at komme i slagsmål på Laksetorvet i Rønne, samt at en af personerne skulle have en peberspray. En patrulje runderede i området, hvor de mødte den 44-årige mand fra Midtbornholm, der blev fundet i besiddelse af en peberspray. Den 44-årige blev derfor sigtet for besiddelse af pebersprayen, som ligeledes blev konfiskeret.

Natten til søndag omkring kl. halv tre måtte en patrulje køre til en beværtning på Store Torvegade i Rønne, hvor en gruppe gæster havde opført sig udadreagerende og derfor var uønsket på stedet. Da patruljen kom var alle de uønskede personer blevet bortvist af dørmanden på stedet.  
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi