Nyt fra Rønne i politiets døgnrapport

Profilbillede

Rønne er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk

Vi har modtaget to anmeldelser om hærværk. I det ene tilfælde er et kamera og et kontrolpanel ødelagt på Nørregade i Rønne, og derudover er en dør revet af hængslerne. Hærværket er sket lørdag den 18. februar mellem kl. 18.00 og 19.00. I det andet tilfælde er fire bordebænkesæt ødelagt på Merkurvej i Rønne mellem onsdag den 22. februar kl. 22.00 og torsdag den 23. februar kl. 06.30.

 

Færdsel

I forbindelse med patruljering rundt omkring på øen blev det til fire sager i alt. To sæt nummerplader blev inddraget, idet køretøjerne sås afmeldt. Derudover blev to personer sigtet for ikke at overholde ubetinget vibepligt, hvilket giver et klip i kørekortet.

 

Musik til ulempe

Torsdag aften kl. 19.43 modtog vi en henvendelse fra en borger om høj musik på Paradisvej i Nexø. En patrulje kørte til adressen, hvor de traf en 53-årig mand, som blev vejledt om at skrue ned for musikken, hvilket han efterkom.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
False {
}