Nyt fra Rønne i politiets døgnrapport

Profilbillede

Rønne er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mand anholdt for samtlige forhold

En 54-årig mand fra Sønderjylland har henover weekenden skabt en del uro omkring sig. Manden har truet personale i både butik og værtshus, han har lavet butikstyveri og skabt uro i Rønne, hvor han ligeledes har forsøgt at sætte ild til en bænk samt fire engangsgriller. I forbindelse med anholdelsen af den 54-årige mand sent søndag aften, fremsagde han trusler mod patruljen. Manden blev kørt ind på politigården, hvor han i dag skal til afhøring. Sagen skal efterfølgende til juridisk vurdering.

 

Færdsel

Anmelder oplyste, at han fredag kl. 14.15 kom kørende ad Melstedvej, hvor han opdagede, at der var spildt noget, der kunne minde om dieselolie. Vagthavende tog kontakt til brandvæsnet, som ville tage ud til stedet og kigget på forholdene. 

Fredag kl. 16.30 ringede anmelder, som netop havde set en bil på Tejnvej i Allinge, der pludseligt kørte over i den modsatte vejbane. Bilen havde ramt en kantpæl, hvorefter den rettede op og kørte fra stedet. Vathavende fik kontakt til føreren af bilen, som straks erkendte, at han på grund af et øjebliks uopmærksomhed havde mistet kontrollen over bilen, og havde derfor kørt ind i kantpælen. Føreren, der var en 40-årig mand, var indstillet på at betale for den ødelagte kantpæl.

En 43-årig mandlig bilist kom kørende bag ved en 70-årig mandlig bilist ad Søndre Landevej i Vestermarie. Den 43-årig mandlige bilist overså, at den 70-årige signalerede, at han skulle dreje til højre og derfor havde nedsat hastigheden. I den forbindelse påkørte den 43-årige bilist den 70-årige bilist. Begge mænd skal uden skader, men bilerne kunne ikke køre fra stedet efterfølgende.

Søndag kl. 17.15 blev en 46-årig mand sigtet for at køre bil ad Segenvej i Rønne, selvom han var påvirket af kokain og metadon.

 

Uro og uorden

Anmelder ringede lørdag kl. 00.50 idet to unge mænd løb rundt i anmelders have i Rønne. Mændene virkede noget beruset, hvorfor en patrulje kørte til stedet. Da patruljen ankom traf de den ene af de to unge mænd, som var påvirket af alkohol i svær grad. Den 16-årige unge mand blev af patruljen bed om at gå hjem i seng.

En patrulje kørte lørdag kl. 19.23 til Snellemark Centret i Rønne, hvor en gruppe unge var meget højlydte og smed med lecakugler. Ved patruljens ankomst traf de fire unge mennesker, som fortalte, at de to uromagere havde forladt stedet. De fire unge fortalte, at de ville forlade stedet med det samme.

 

Narko

I forbindelse med en politiforretning i Rønne blev en 53-årig mand fundet i besiddelse af 9,98 gram hash.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi