Hærværk, tyveri og uroligheder præger Rønne: Fra Snellemark til Østerled

Profilbillede
dato

1. To individer har omkring kl. 17.30 stjålet tøj til en samlet værdi af 1055 kr. fra H&M butikken på Snellemark i Rønne.

2. Et slagsmål mellem to mænd, en 28-årig fra Vestbornholm og en 37-årig fra Rønne, brød ud lørdag omkring kl. 01.30 på Store Torvegade i Rønne. En patrulje blev sendt til stedet, og begge mænd blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

3. Lørdag omkring kl. 02.30 blev politiet kontaktet af en borger, der havde observeret en beruset mand på Store Torvegade i Rønne. En patrulje blev sendt til stedet, men da manden var i stand til at forlade stedet selv, var der ikke behov for yderligere assistance.

4. Søndag omkring kl. 05.30 blev en patrulje sendt til Store Torv i Rønne, hvor der var opstået uroligheder mellem to grupper. Patruljen fik kontakt til de involverede, som blev bedt om at gå hver til sit.

5. Mellem tirsdag den 24. oktober og fredag den 27. oktober blev der begået hærværk på en bil på Sankt Mortens Gade i Rønne, hvilket resulterede i tre mindre buler.

6. Søndag morgen modtog politiet en anmeldelse om hærværk på flere lysmaster i Rønne Nord, begået natten mellem lørdag og søndag. Pladerne på gadelysstanderne var blevet fjernet, hvilket resulterede i, at lyset gik ud på nogle veje i Rønne Nord. Der arbejdes stadig på at fastslå det præcise antal berørte lysmaster. Borgere, der har set eller hørt noget, eller som på anden måde kan have kendskab til hærværket, opfordres til at kontakte politiet.

7. På Østerled i Rønne blev der mellem søndag midnat og kl. 08.30 begået hærværk på et hus, hvor en rude blev knust.

Kilde: Politiets Døgnrapport