Fire anholdt for manddrabsforsøg i Rønne: Uro, hærværk og butikstyveri præger bybilledet

Profilbillede
dato

Manddrabsforsøg

En bil, der matchede beskrivelsen af en af gerningsbilerne, blev senere spottet på en adresse i Rønne. Politiet gennemførte afhøringer i området, hvilket resulterede i anholdelsen af fire personer i Rønne.
De fire anholdte er nu sigtet for manddrabsforsøg og blev fremstillet i grundlovsforhør, hvor de alle blev varetægtsfængslet i fire uger. Efterforskningen fortsætter.

Butikstyveri

Lørdag formiddag modtog vi en anmeldelse om butikstyveri fra en butik i Rønne. Gerningsmanden gik ind i butikken, prøvede et sæt tøj på og forlod butikken iført tøjet, uden at betale for det.

Gerningsmanden blev senere identificeret fra butikkens overvågningsvideo på Tinghuspladsen i Rønne, hvor han stadig var iført det stjålne tøj.
Tøjet blev sikret og returneret til butikken, og den 26-årige mand fra Midtbornholm blev sigtet for butikstyveri.

Hærværk

Natten til søndag modtog vi en anmeldelse om en knust rude på Sveasvej i Rønne. Beboeren var ikke hjemme, og der er ingen umiddelbar mistanke om, hvem gerningsmanden kan være.

Uro og uorden

Senere samme nat modtog vi en anmeldelse om støj og uro på Cirkle K i Rønne. En gruppe unge mennesker råbte skældsord efter andre kunder.
Vi modtog også en anmeldelse om generende musik fra en af naboerne til samme sted. Politiet vil følge op på sagen.

Kilde: Politiets Døgnrapport