Døgnrapporten i Rønne: tirsdag den 26. oktober

Profilbillede

Rønne er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Færdsel

 

Mandag kl. 12.25 blev Bornholms Politi kontaktet af en kvindelig bilist, der havde observeret et andet køretøj, der blev ført slingrende ad Borrelyngvej og Haslevej mod Rønne. Kvinden havde noteret registreringsnummeret på bilen, og politiet modtog yderligere en anmeldelse på samme bil - denne gang gennem Almindingen. Bilisten blev bragt til standsning på Stavsdalvej i Østerlars, hvor den 62-årige mandlige bilist deltog i en alkometertest, der slog ud over det tilladte. Han blev bragt til hospitalet for at få udtaget en blodprøve, der skal fastslå promillen, og er sigtet for spirituskørsel samt kørsel i frakendelsestiden, da han i forvejen var frakendt førerretten på grund af spirituskørsel.

 

Hærværk

 

Mellem torsdag d. 21. oktober kl. 21.30 og lørdag d. 23. oktober kl. 13.00 er der begået hærværk på en bil i form af ridser på højre side og kølerhjelmen. Hærværket er enten sket ved Nexø boldklub, på Store Torv i Rønne eller på Kapelvej i Rønne.

 

Mellem søndag d. 17. oktober kl. 08.00 og søndag d. 24. oktober kl. 19.00 er en bil parkeret på Kredsen i Rønne blevet udsat for hærværk. Der er lavet en bule i nummerpladen, et Toyota-mærke er revet af, og der er ridser på fronten af bilen.

 

En bil parkeret ud for Netto ved Vibegårds Runddel i Rønne er mandag omkring kl. 14.40 blevet udsat for hærværk i form af en ca. 60 cm lang ridse på højre side.

 

Beredskabsloven

 

En 48-årig mand brændte mandag morgen personlige dokumenter af i sin have i Nexø. Dette er en overtrædelse af beredskabsloven, hvilket han er blevet sigtet for.

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi