Døgnrapporten i Rønne: mandag den 25. oktober

Profilbillede

Rønne er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Færdsel

Kort efter midnat natten til fredag blev en 16-årig dreng fra Rønne sigtet for at køre på en knallert, der ikke var indregistreret, og der var heller ikke tegnet forsikring. Til gengæld havde han to piger på henholdsvis 16 og 17 år med som passagerer, og de bar ikke styrthjelm. Kørslen fandt sted ved Gartnervangen i Rønne.

På en færdselskontrol fredag står 4 bilister til klip i kørekortet for at have overskredet fartgrænsen i 80 km-zone. Højeste hastighed blev målt til 126 km/t. En bilist blev sigtet for at benytte håndholdt mobiltelefon.

ATK-bilen holdt lørdag uden for Rønne på Åkirkebyvej i 80 km-zone. En enkelt bilist have for meget fart på og blev målt til 96 km/t. Søndag blev der først målt på Borrelyngvej, hvor 7 bilister kørte stærkere end de tilladte 80 km/t. Højeste hastighed blev målt til 108 km/t. På Søndre Landevej syd for Nylars i 80 km-zone. Her havde 3 bilister for meget fart på, og højeste hastighed blev målt til 94 km/t.

Musik til ulempe

En 61-årig mand i Rønne fik fredag morgen beslaglagt sit musikanlæg, da han på trods af advarsel fra en patrulje fortsatte med at spille høj musik til gene for naboerne.

Vold

En 19-årig mand fra Rønne anmeldte søndag kl. 00.15, at en anden 19-årig mand – ligeledes fra Rønne – havde taget kvælertag på ham på Café Hit’en i Nexø. Gerningsmanden blev anholdt og afhørt, og er nu sigtet for vold. 

 

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi