Bornholms Politi: Seneste nyt fra Rønne - mandag den 19. oktober

Kilde: Bornholms Politi
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk

Rønne er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Færdsel

 

Lørdag eftermiddag skete der et færdselsuheld på Strandmarksvejen i Poulsker. En 54-årig mand fra Poulsker overtrådte sin ubetingede vigepligt i krydset Strandmarksvejen/Udegårdsvejen, hvorved han kørte ind i siden på en bil, ført af en 61-årig mand fra Roskilde. Der skete ingen personskade ved uheldet.

Natten til søndag skete et færdselsuheld på Søndre Landevej ved Hovedgårdsvejen, hvor en bil med tre unge mennesker røg ud på en mark, efter at føreren mistede herredømmet over bilen. De tre unge mennesker blev kørt til Bornholms Hospital til observation. Intet tyder på at den 20-årige fører af bilen var påvirket af alkohol.

Lørdag formiddag holdt ATK-bilen på Borrelyngvej i Rutsker. 12 bilister blev målt til at køre for stærkt, højeste hastighed blev målt til 114 km/t i en 80 km-zone. En bilist står til klip i kørekortet.
Lørdag eftermiddag holdt ATK-bilen på Søndre Landevej i Nylars. Her blev to bilister målt til at køre for stærkt, højeste hastighed blev målt til 96 km/t i en 80 km-zone.

Søndag formiddag holdt ATK-bilen på Nexøvej uden for Åkirkeby. Her blev to bilister målt til at køre for stærk, højeste hastighed blev målt til 95 km/t i en 80 km-zone.
Søndag eftermiddag holdt ATK-bilen på Poulskervej. Her blev fire bilister målt til at køre for stærkt, højeste hastighed blev målt til 110 km/t, hvorfor bilisten står til et klip i kørekortet.

Brand

Lørdag eftermiddag opstod der brand i et komfur i Styrmandsstræde i Rønne. De to personer, der havde været i huset, da branden opstod, blev kørt til Bornholms Hospital til undersøgelse for røgforgiftning.
Branden var opstået i en gryde og havde bredt sig til emhætten, men blev hurtigt slukket af brandvæsenet. Der opstod dog en del røgskader i forbindelse med branden.

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Flere artikler