Bornholms Politi: Seneste nyt fra Rønne - mandag den 19. april

Kilde: Bornholms Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Rønne er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Færdsel

Færdselsafdelingen var på hjulene fredag, hvor en 15 årig knallertfører kl. 1340 blev standset på Aakirkebyvej i Rønne. Det viste sig, at hans 30-knallert kunne køre væsentligt over de tilladte 30 km/t, så han kan se frem til en bøde.

ATK

Målebilen holdt fredag i 1½ time på Aarsdalevej udenfor byzonen, hvor én bilist passerede med 92 km/t. På Nyker Hovedgade indenfor byzonen kørte ingen for stærkt fredag i de 2½ time målebilen holdt der.

Musik til ulempe

Lørdag morgen kl. 0710 var beboere i Lille Madsegade godt trætte af den musik, som blev spillet og havde været afspillet det meste af natten, så en patrulje måtte forbi for at få musikken dæmpet. 

Kørsel uden kørekort

Lørdag kl. 1355 måtte en bilist sande, at et coronapas ikke er nok, når man kører bil i land fra færgen i Rønne. En 62 årig mand fra Odder må dykke dybt i pengepungen, da han ikke havde generhvervet sin førerret. Bilens ejer, som sad som passager, reddede sig også en sigtelse for at have overladt føringen, selvom føreren ikke havde kørekort.

Brand

Lørdag kl. 2038 blev politi og brandvæsen tilkaldt til Stormgade i Nexø, da der kunne ses flammer i stuen. Brandvæsenet fik hurtigt slukket ilden, men der var en del sodskader. Ilden skyldtes muligvis til dels et uvirksomt HFI-relæ, hvilket bliver undersøgt af politiets brandteknikere.

Røverilignende forhold

En 34 årig mand fra Rønne var tilsyneladende så tørstig, at han lørdag kl. 2315 truede sig til en kasse øl på tankstationen på Nordre Kystvej i Rønne, selvom der ikke må sælges øl efter kl. 2200. Den truende adfærd fik ekspedienten til at fortrække til baglokalet, og da man vendte tilbage til salgsdisken, kunne man konstatere, at der lå betaling for ølkassen. Den 34 årige blev i øvrigt kørt til stedet af en 27 årig ven fra Vestermarie. De blev begge truffet på den 27 åriges bopæl, hvor de blev anholdt. Det viste sig, at den 27 årige var kraftigt spirituspåvirket, så han måtte afgive en blodprøve med henblik på at konstatere promillens størrelse.

Uorden

To 14 årige og to 15 årige drenge larmede og hørte høj musik ved busholdepladsen i Snellemark søndag ved 0200-tiden. Den tilkaldte patrulje fik dem dæmpet, og det blev aftalt, at de skulle forholde sig mindre larmende, indtil de kunne komme med den første bus hjem til Rø og Østermarie. Måske de skulle få sig en snak med deres forældre om sengetider?

Løs gris

Søndag kl. 1610 indløb anmeldelse om en sort gris, der løb rundt på Gadebyvej i Østermarie. Den udsendte patrulje fandt ikke grisen, og politiet modtog ingen anmeldelser om en savnet gris.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Flere artikler