Bornholms Politi: Seneste nyt fra Rønne - mandag den 12. juli

Profilbillede

Rønne er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Færdsel

 

Fredag kl. 16.22 indløb anmeldelse om, at to biler var kørt frontalt sammen i Bølshavn. En person blev kørt til kontrol på hospitalet, og vejen var spærret i et stykke tid som følge af uheldet.

Målrettet færdselsindsats fredag resulterede blandt andet i fire sager om hastighed, hvor føreren står til klip i kørekortet og en sag om manglende udsyn på grund af duggede ruder.

Lørdag kl. 23.25 blev en kvinde i bil bragt til standsning på Søndre Alle i Rønne. Hun var spirituspåvirket over det tilladte og måtte aflevere en blodprøve på hospitalet.

Bornholms Politi modtog fredag kl. 22.15 anmeldelse om, at en mand kørte rundt i bil på Store Torv i Rønne. Inden patruljen nåede frem, var bilen kørt af Snellemark mod havnen, men blev kort tid senere set kørende i gågade fra Store Torv mod Laksetorvet. Patruljen kom til stedet og anholdt en 48-årig mand, der er frakendt retten til at føre bil.
Lørdag kl. 09.00 fik vi anmeldelse om, at den samme mand på motorcykel havde kørt med meget høj fart i Bølshavn, og blandt andet truet en familie, der forsøgte at få ham til at nedsætte hastigheden. Kl. 11 blev han igen set køre med høj fart i Bølshavn, og en halv time senere kørte han i varebil på Torvet i Svaneke. Han blev igen anholdt, og hans bil er beslaglagt. Han er sigtet for 5x kørsel uden førerret, at have kørt bil under indflydelse af euforiserende stoffer, og for at have truet vidner til hans kørsel samt for trusler mod polititjenestemænd.

Søndag kl. 23.18 blev en 42-årig mand sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev kontaktet på Circle K i Rønne.

ATK-bilen målte lørdag først på Borrelyngvej i Rutsker, hvor der ofte køres med stor hastighed. 6 bilister får en hilsen fra politiet – højeste hastighed blev målt til 107 km/t. Derefter blev der målt på Birgersvej i Aakirkeby, hvor bilisterne også har svært ved at overholde fartgrænsen. 13 bilister overskred fartgrænsen på 50 km/t – højeste hastighed blev målt til 66 km/t. På Segenvej i 70 km-zone blev 7 bilister noteret for for høj fart. Her var højeste hastighed 100 km/t.

Søndag blev 6 bilister noteret på Strandvejen i Rønne i 50 km-zone. Højeste hastighed blev målt til 65 km/t. På Sdr. Landevej ved Nexø blev hele 93 bilister blitzet for ikke at overholde fartgrænsen på 50 km/t. 3 står til klip i kørekortet og 1 til en betinget frakendelse for en hastighed på 85 km/t. 

Uro

 

Lørdag kl. 02.53 var der slagsmål og uro på Sigynsvej i Rønne. Tre unge mænd var ikke særlig interesserede i at tale med patruljen og prøvede at flygte fra stedet, ville ikke opgive deres navne, efterkom ikke politiets anvisninger, men svinede dem i stedet verbalt til og fremkom med trusler. To 20-årige mænd er nu sigtet for disse forhold, og den ene måtte overnatte i detentionen.

 

Bedrageri

 

En kvinde er i onsdags blevet udsat for bedrageri, da en mand ringer til hende og udgiver sig for at ringe fra Helsingør Politi. Han oplyser hende, at hendes bankkonto er ved at blive hacket og overtaler hende til at overføre et større pengebeløb til en sikker konto.

 

Musik til ulempe

 

Lørdag kl. 23.30 anmeldte en borger, at der var for høj musik fra en adresse på Hans Rømersvej i Aakirkeby. Politiet kontaktede beboeren, der lovede at skrue ned for musikken.

Søndag omkring kl. 02 blev en fest i Arnager bedt om at skrue ned for musikken og lukke døre og vinduer.

 

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi