Bornholms Politi: Seneste nyt fra Rønne - fredag den 16. juli

Profilbillede

Rønne er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Graffiti-hærværk

 

Mellem onsdag d. 14. juli kl. 18.30 og torsdag d. 15. juli kl. 10.00 har ukendt gerningsmand malet graffit på mur og blomsterkrukker hos butik BRINCH i Allinge. Andre steder i byen er der også malet med graffiti. Hvis du kender noget til sagen, hører Bornholms Politi gerne fra dig på 1-1-4.

 

Færdsel

 

En 46-årig mand i lastbil med sættevogn blev standset i færdselskontrol på Skansevej i Rønne. En alkometertest slog ud over det tilladte, og en blodprøve skal nu fastlægge promillen.

 

Færdselskontrollen resulterede også i to sigtelser for ulovlige bag/blinklys på MC'er, en sigtelse for tildækket nummerplade, en sigtelse for kørsel frem mod ubetinget vigepligt og en sigtelse for sortmalede forlygter og alt for brede dæk.

 

ATK-bilen målte torsdag først på Rønnevej i Nylars i 70 km-zone. 2 bilister blev målt til at køre for stærkt - højeste hastighed var 95 km/t, hvilket udløser klip i kørekortet. Bagefter blev der målt på Poulskervej i 80 km-zone. Her havde 8 bilister for meget fart på. Højeste hastighed blev her målt til 108 km/t. 

 

Musik til ulempe

 

Vi har torsdag aften og natten til fredag været til to fester i Allinge og to fester i Rønne, hvor lydniveauet generede de omkringboende. 

Det er sommer, og det er varmt, men vis nu hensyn til naboerne og hold musikken dæmpet eller bag lukkede døre og vinduer.

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi