Bornholms Politi: Seneste nyt fra Rønne - fredag den 16. april

Kilde: Bornholms Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Rønne er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Uorden og vold mod polititjenestemand

Torsdag ved 16-tiden blev en patrulje tilkaldt til Kommunikationscentret på Sveavej i Rønne, men tilsyneladende gik noget galt med kommunikationen, da en 15 årig pige råbte Heil Hitler til den ene politimand. En 13 årig pige, som skulle tilbageføres til en institution i Hasle, overfaldt den anden politimand med slag, spark og kradsen. Den 13 årige blev tilbageholdt og indbragt til politigården, hvor hun blev afhørt i overværelse af en repræsentant for Familiecentret.

 

Brand

På Ibskervej i Ibsker gik der torsdag kl. 2130 ild i en traktor, da den blev brugt til arbejde ved en gyllebeholder. Traktoren udbrændte, og der skete mindre skade på gyllepresenningen. Det var ikke umiddelbart indlysende, hvad brandårsagen skyldtes.

 

ATK

Målebilen holdt torsdag i to timer i 40 km/t zonen på Store Torvegade i Rønne, hvor to trafikanter kørte for hurtigt. Den hurtigste kørte 53 km/t. Der blev tillige målt i to timer på Tejnvej i Allinge indenfor byzonen, hvor seks trafikanter havde for tung speederfod. Den tungeste nåede op på 69 km/t og i alt to indkasserede klip i kørekortet. Der blev også målt i 1½ time på Rønnevej i Olsker indenfor byzonen. Her blev to målt til at køre for hurtigt. Den værste passerede med 77 km/t og indkasserede dermed et klip.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Flere artikler