Kilde: Bornholms Politi

Bornholms Politi: Nyt fra Rønne - fredag den 11. september

Rønne er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Groft hærværk

En bygning på Søndergade 35A, der ejes af kommunen, har i perioden fra starten af august 2020 til nu haft besøg af hærværksmænd, som har smadret vægge og dele af tagkonstruktionen samt tegltaget. Bornholms Politi hører meget gerne fra dig på 114, såfremt du har set noget til gerningsmændene.

En husejer i Jordbærdalen i Rønne har også haft besøg af hærværksmænd, som her har overmalet et plankeværk med graffiti fra fredag den 4. september til mandag den 7. september. Her hører Bornholms Politi også meget gerne fra dig, såfremt du har oplysninger om sagen.

 

Færdsel

En 17 årig dreng blev torsdag den 10. september standset på Østre Ringvej i Rønne på sin lille knallert, der var konstruktivt ændret, sådan at den kunne køre 52 km/t. Han må nu afvente et bødeforelæg.

En 18 årig ung mand blev torsdag den 10. september standset på Hallebakken ved Rønne på sin lille knallert. Den var også konstruktivt ændret, sådan at den kunne køre 59 km/t. Ejeren kan nu afvente besked i e-boks om bødens størrelse.

Tre personer aspirerede torsdag den 10. september til at komme med i ”Dum, dummere…”, da de på Zahrtmannsvej i Rønne (hvor politigården som bekendt ligger) talte i mobiltelefon, mens de kørte bil. De må nu alle imødese bøder og klip i kørekortet. 
 
Flere artikler