Bornholms Politi efterlyser forurettet efter overfald i Netto

Profilbillede
dato

En mand blev den 19. januar udsat for vold i Netto på Store Torv i Rønne, da han ved kassen fik kastet forskellige varer på sig af to gerningsmænd. Politiet efterlyser den forurettede.

Den 19. januar omkring kl 20.30 skabte to mænd uro i Netto på Store Torv i Rønne. Ved kassen provokerede de en mand, som de forsøgte at kaste en liter mælk og en energidrik efter.

 

Genstandene ramte dog ikke den mand, de havde til hensigt at ramme. I stedet ramte de en anden mand, der også stod ved kassen. Han afholdte sig dog fra at konfrontere mændene og har heller ikke meldt hændelsen til politiet.

 

Bornholms Politi har fundet gerningsmændene og sigtet dem for vold, men vi ved fortsat ikke, hvem manden, som blev ramt af genstandene, er. Derfor efterlyser Bornholms Politi nu den forurettede mand, som vurderes til at være mellem 25-35 år.

 

Vicepolitiinspektør Allan Bredahl, der er linjechef for beredskabet hos Bornholms Politi, udtaler:

 

”Det er ikke så tit, at vi står i en sag, hvor vi må efterlyse den forurettede part, men det gør vi denne gang. Selvom manden måske ikke føler, at han er kommet til skade eller lignende, så er der tale om et voldeligt overfald, og derfor har vi også brug for at høre hans version af sagen. Manden kan muligvis også være berettiget til at modtage erstatning, så af flere årsager vil vi meget gerne i kontakt med ham,” siger Allan Bredahl og fortsætter:

 

”Vi har god overvågning fra stedet, og vi har også fundet og sigtet de to gerningsmænd, så sagen kommer til at køre under alle omstændigheder, men vi vil meget gerne have belyst sagen fra alle sider.”

 

Er du den forurettede, eller kender du den forurettede, bedes du henvende dig til politiet på telefon 114.

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi