Nyt fra Rønne i politiets døgnrapport

Profilbillede

Rønne er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

Lørdag aften kl. 19.37 kom en 19-årig mandlig bilist kørende frem til Skomagerstræde ved udmundingen til Lindeplads i Allinge. Bilisten holdt stille for at orientere sig, hvorefter kan trillede frem mod Lindeplads. Fra lindeplads kom pludselig en 52-årig mandlig cyklist kørende, hvorfor den 19-årige bilist kørte ind i cyklisten. Da patruljen ankom til stedet blev cyklisten alkometertestet, hvorved det viste sig, at cyklisten var påvirket af alkohol. Han blev herefter kørt til tjek på hospitalet.

ATK-vognen stod lørdag i syv timer på Melstedvej i Gudhjem, hvor hastighedsbegrænsningen er på 60 km/t. I løbet af de syv timer blev hele 35 trafikanter målt til at køre over den tilladte grænse, og af disse kan tre se frem til et klip i kørekortet. Med en hastighed på 104 km/t står en af trafikanterne yderligere til en betinget frakendelse af førerretten.

En 47-årig mand kørte søndag kl. 10.46 i en personbil med påmonteret trailer ad Almindingensvej i Østermarie. Idet manden ville parkere bilen, glemte han at placere automatgearet i ”park”. Bilen, der derfor stod i ”drive”, begyndte af egen drift at køre over i modsatte vognbane, indtil den blev standset af kantstenen på helleanlægget i T-krydset ved Almindingensvej og Svanekevej. Bilen var til fare og ulempe for den øvrige trafik og anmelder, der kom kørende i bil, måtte undvige bilen for at undgå påkørsel. En patrulje fik kontakt til ejeren af bilen, som blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven. 

Anmelder ringede søndag kl. 18.32 og oplyste, at der var et hul i vejen på Storegade i Svaneke. Vej og Park blev i den forbindelse rekvireret.

En 59-årig mandlig motorcyklist kom kørende ad Åkirkebyvej i Rønne, idet et rådyr løb ind i siden på motorcyklen. Rådyret døde i forbindelse med sammenstødet, hvorfor Falck blev rekvireret til afhentning.

 

Hærværk

Bornholms Politi har modtaget en anmeldelse af hærværk, der er begået mellem lørdag den 21. maj kl. 00.00 og søndag den 22. maj kl. 13.18. Anmelder oplyste, at der var lavet graffiti på badestigen på Falkebroen i Tejn.

 

Tyveri

Bornholms Politi har modtaget en anmeldelse om tyveri fra en garage på Almindingensvej i Østermarie. Fra garagen var der stjålet seks fiskestænger og en affaldssæk med Lego Duplo klodser. Ifølge anmelder er tyveriet sket mellem tirsdag den 7. juni kl. 23.00 og torsdag den 9. juni kl. 19.30.

 

Narko

Lørdag nat blev to personer på henholdsvis 30 og 31 år fundet i besiddelse af en mindre mængde hash to forskellige steder i Rønne.

 

Vold

En patrulje kørte lørdag kl. 05.27 forbi Cirkle K i Rønne, hvor en gruppe unge var kommet op at toppes. Idet patruljen kørte forbi kom en 23-årig mand løbende fra gaden og ind i slåskampen, hvor han sparkede en liggende mand to gange i hovedet. Forurettede blev herefter kørt til hospitalet til tjek, og den 23-årige mand blev anholdt, sigtet for kvalificeret vold. Den 23-årige mand blev detentionsbragt og i den forbindelse blev han fundet i besiddelse af 1,3 gram kokain.

 

Uro og uorden

Mandag kl. 05.25 modtog Bornholms Politi en anmeldelse om uro på en adresse i Nexø. En 41-årig mand havde ifølge anmelder optrådt larmende og råbende. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor de fik snakket med begge parter. Den 41-årig mand blev påtalt for larmen, og han ville forholde sig roligt.

 

Øvrigt

Anmelder oplyste, at der blev foretaget afbrænding af haveaffald på en adresse i Nexø. Han havde ikke selv taget kontakt til den pågældende, hvorfor en patrulje kørte til stedet. Da patruljen ankom fik de kontakt til pågældende, en 40-årige kvinde, der havde anrettet et bål på en bålplads, som nu var slukket.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi