Bornholms Politi: Seneste nyt fra Rønne - torsdag den 8. juli

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Rønne er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Knivloven

 

Told og Skat opdagede onsdag, at en polsk mand, der netop var kommet med færgen fra Sassnitz, var i besiddelse af en ulovlig kniv. Der var tale om en foldekniv med låsbart blad og en bladslængde på 9,5 cm. Da manden ikke havde et anerkendelsesværdigt formål til at være i besiddelse af kniven, blev den konfiskeret, og manden fik en bøde.

 

Færdsel

 

Onsdag kl. 19.20 modtog Bornholms Politi flere anmeldelser om en bilist, der kørte hasaderet fra Hasle mod Rønne og blandt andet havde påkørt et vejtræ. En patrulje fik standset køretøjet, og en alkometertest gav så højt et udslag, at den 49-årige mandlige bilist fik beslaglagt bilen og førerretten administrativt inddraget på stedet. En blodprøve skal nu fastslå promillen.

 

Samme tid blev en 48-årig mand standset i bil på Ejnar Mikkelsensvej i Gudhjem. Han fremstod påvirket af både narko og alkohol og måtte også en tur på hospitalet for at få udtaget en blodprøve.

 

Kort før kl. 03 blev en 37-årig mand sigtet for spirituskørsel i Allinge. Han var kommet kørende ad Vangevej og fortsatte lige over i krydset ved Vestergade, hvor han påkørte en ejendom.

 

ATK-bilen målte onsdag i 5 timer på Søndre Landevej ved Nylars. 5 bilister kørte hurtigere end de tilladte 80 km/t. Højeste hastighed blev målt til 102 km/t. 

 

Musik til ulempe

 

Kort efter midnat måtte en patrulje køre til kanondalen i Rønne, hvor en gruppe unge mennesker festede med høj musik til gene for de omkringboende. Ejeren af en soundbox blev pålagt at skrue ned for musikken.

 

I et sommerhus i Sandvig blev der også festet med høj musik, så en patrulje bad kl. 01.55 lejeren om at trække sine gæster indenfor og dæmpe musikken.

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Flere artikler